Gebze Belediyesi Eğitim Spor Müdürlüğü ne iş yapar?

Gebze Belediyesi Eğitim Spor Müdürlüğü ne iş yapar?

Kocaeli genelindeki Belediyelerin neredeyse hepsi sportif faaliyetler gerçekleştiriyor.

Çayırova Belediyesi halkla açık bisiklet turu, Darıca Belediyesi ayak tenisi turnuvası düzenlerken Kocaeli merkez ilçelerinde sayısız sportif faaliyetler yapılmaya devam ediliyor. 

Bu ilçeler arasında en yüksek bütçeye ve en çok olanaklara  sahip olan  Gebze Belediyesi uzun zamandır  hiçbir sportif faaliyet gerçekleştirmedi. Yaklaşık 10 gün önce Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu Gebze Belediyesi’ni ziyaret etti. Oda sportif faaliyet olarak değerlendirilirse. Gebze Belediyesi görüntü değil , icraat yapmalı. Bu Belediyeler arasında en çok sahada olması gereken Belediye Gebze Belediyesi olmalıdır. Gebze’nin genç nüfusu her geçen gün artıyor. Gençler her geçen gün spordan uzaklaşıyor. Spor sahalarının dolu olmadığı, sosyal hayatın, refah seviyesinin yerle bir olduğu şehirlerde  cezaevleri dolu olur. Toplumsal bunalımlar zirve yapar.

Belediye Başkanı, Belediyelerde görev yapan spor ve sosyal proje  müdürlerinin sorumlulukları daha büyük olmalı. Aldıkları değerli maaşlarının hakkını vermeliler. 

SPOR BİRİMİ PROJE ÜRETMELİ 

Sportif faaliyetler konusunda belki de Marmara bölgesinin en fakir Belediyesi Gebze’dir. Ne bir spor sahası, ne kalıcı spor tesisleri nede amatör sporlara yönelik faaliyetlere destek var. Masa başında bir spor birimi var ancak sahada yoklar. Sportif faaliyetler masa başında değil sahada yapılmalıdır. 

Bu birimlerde bir çok kişi spor adamı kimliği altında maaşlar alıyor. Gebze Belediyesinin kadrosunda görünüyor. Onları saha da görmek Gebze’li spor kamuoyunun hakkı, ihtiyacı.

Yorum Haber/ Güven Çağlayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.