Gebze Anibal Lisesi ’nden ‘değerli’ etkinlik

Gebze Anibal Lisesi ’nden ‘değerli’ etkinlik

Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde “Değerliyiz” projesi kapsamında için Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret ettiler.

Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri Matematik öğretmeni Yasemin Kaya ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kevser İnalzöz Çiper rehberliğinde Değerler Eğitimi kapsamında Empati duygusunun geliştirilmesi için Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret ettiler. 
Sosyal sorumluluk projelerini eğitim anlayışlarının merkezine koyan Gebze Anibal Anadolu Lisesi; sağlık sorunları yaşayanlara veya hasta yakınlarına hazırladıkları hediyelerle ziyaretlerinde hem farkındalık yaşadılar hem güzel dakikalar yaşattılar. 
BAŞHEKİM BİLGİLENDİRME YAPTI 
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant tarafından bizzat karşılanan ve bilgilendirme toplantısına alınan gençler hastane yetkilileri tarafından hastane birimlerini de gezme fırsatı buldular. Yetkililer tarafından her birimde bilgilendirilen gençler Çocuk Servisinde götürdükleri hikayeleri çocuklara okuyarak ve oyun odasında onlarla oynayarak kendileri için de çocuklar için de unutulmaz dakikalar yaşadılar. Her insanın  ‘değerli’  olması için gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde olduğu gibi mutlu gülümsemeler ve kurulan sıcak dostluklarla tamamlandı etkinlik. 1-147.jpg3-212.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.