Gebze Amatör Evi Amacına Uygun Kullanılıyor mu?

Gebze Amatör Evi Amacına Uygun Kullanılıyor mu?

Gebze’ye kazandırılan Amatör Evi modern görüntüsü, tertemiz odaları, pırıl pırıl ofis malzemeleriyle Gebze amatör kulüplerinin yüzünü güldürmüştü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Bakanlığı ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun girişimleriyle Gebze’ye kazandırılan Amatör Evi modern görüntüsü, tertemiz odaları, pırıl pırıl ofis malzemeleriyle Gebze amatör kulüplerinin yüzünü güldürmüştü. Kulüplerin kalıcı ofislere sahip olduğu amatör evinde bir çok kulübün ismi ve odası olmasına rağmen alt liglere katılmaması da dikkat çekiyor. 
YETKİLİ ŞART! 
Özel hastane standartlarında yapılan üst katlarından makam odaları, seminer salonu  bulunan amatör evine aktif 4-5 kulüp dışında kimse uğramıyor. Şimdiye kadar 1-2 toplantı dışında eğitimsel hiçbir organizasyonun yapılmadığı amatör evinde Kocaeli Büyükşehir yada Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun görevlendirdiği bir kişinin dahi olmaması net bir şekilde başıboşluğu gösteriyor. Şimdiye kadar olmadı ancak olası bir yüz kızartıcı olayda iki değerli kurum da bundan ciddi bir şekilde zarar görür. Bir çok resmî kurumda hiç çalışmadan sayısız maaş alanlar var. En azından oralardan amatör evine görevlendirilecek bir isim kaydırılabilir. Bu da istendiğinde hiç zor değil. 
LİSANSLAR AMATÖR EVİNDE TOPLANMALI
Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası bölgesinde yaklaşık 40’a yakın aktif amatör futbol kulübü var. Bir kulüp yılda en az 7-8 kez Kocaeli’ye ve Sakarya’ya lisans işlemleri için gidiyor. 
Her kulübün Kocaeli’ye yada Sakarya’ya gidip geri dönmesi ciddi bir maliyet olarak göze çarpıyor.
Bireysel olarak gitmektense amatör kulüplerin evrakları Gebze Amatör evinde toplanıp yetkili tarafından işlem yapılması yada götürülmesi teknoloji çağında çok zor olmasa gerek. 
40’a yakın aktif kulübün bulunduğu bu bölgeye bu sistem şart olmalı. 
Haber/ Güven Çağlayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.