Gebze AFAD    gönüllüleri toplandı

Gebze AFAD    gönüllüleri toplandı

**Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, “O Kahraman Benim” kampanyasına katılarak kaydını yaptıran Gebze bölgesindeki AFAD Gönüllülerini bir araya getirdi.Kocaeli...

**Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, “O Kahraman Benim” kampanyasına katılarak kaydını yaptıran Gebze bölgesindeki AFAD Gönüllülerini bir araya getirdi.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, gönüllü başvurusu yapan Gebzelilerle bir araya gelerek tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Hafta sonu gerçekleşen Gebze gönüllüleri tanışma toplantısında Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, AFAD tanıtımı, afet hazırlık çalışmaları ve gönüllülüğün kapsamı ve geleceği konularını içeren bir sunum yaptı. Ardından Kocaeli AFAD eğitim uzmanı Hüseyin Çakırca temel afet bilinciyle ilgili gönüllüleri bilgilendirdi.

GÖNÜLÜLERE HER TÜRLÜ  DESTEK

Toplantıda gönüllü çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kocaeli AFAD Müdürü Salim Tekoğul, gönüllülük konusunun özellikle İlimiz açısından büyük önem taşıdığını, afet hazırlık çalışmaları için gönüllülüğün bir zorunluluk olduğunu ve hiçbir beklenti taşımadan toplumsal duyarlılıklarının bir neticesi olarak kaydını yaptıran gönüllülere şükran borçlu olduklarını vurguladı. Değerli bir içerikle ve can kurtarmaya dönük bir duyarlılıkla başvurusunu yapan gönüllülere her türlü eğitim ve bilinçlenme desteğinin verileceğini ve müdahale operasyonları için yetkinliklerin arttırılacağını dile getirdi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.