Gebze Adliyesinde tayin rüzgârı

Gebze Adliyesinde tayin rüzgârı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin, Adli ve İdari Yargı 2019 Yılı Ana Kararnamesi ile 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Gebze Adliyesi’nden 6 hakim ve Savcının tayini çıkarken, 14 hakim ve savcı ise Gebze Adliyesi’ne ataması yapıldı. 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin, Adli ve İdari Yargı 2019 Yılı Ana Kararnamesi ile 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti. Alınan bilgiye göre, kararname ile adli ve idari yargıda 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti.  Gebze Adliyesi’nden 6 hakim ve Savcının tayini çıkarken, 14 hakim ve savcının ise  Gebze Adliyesi’ne ataması yapıldı. 

Gebze’ye gelen ve kentimizden giden hakim ve savcılar:

GİDENLER

Gebze C.Savcısı Recep Osoydan, İstanbul Anadolu C.Savcılığı’na, Gebze Hâkimi Mehmet Ün, Denizli Hâkimliği’ne, Gebze C.Savcısı Yunus Emre Akça Diyarbakır Bölge Adliye Mah. Üyeliği’ne, Gebze C.Savcısı İbrahim Şaşdım, İstanbul Anadolu C.Savcılığı’na, Gebze Hâkimi Fatma Belçim Kurt, Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne, Gebze Hâkimi Dilek Özel, Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne.
GELENLER
Zonguldak C. Savcısı Nihat Turan, Gebze C. Savcılığına, Erzurum C. Savcısı Ekrem Şakar, Gebze C. Savcılığına, Erdemli Hakimi Engin Kızıltaç, Gebze Hakimliğine, Ortaca C. Başsavcısı Hüseyin Onur Altınışık, Gebze C. Savcılığına, Alanya C. Savcısı Sedat Belen, Gebze C. Savcılığına
Bartın C. Savcısı Mehmet Apaydın, Gebze C. Savcılığına, Cizre Hakimi Hatice Gök Yücegönül, Gebze Hakimliğine, Çerkezköy Hakimi Rabia Sultan İpek Sarıtaş, Gebze Hakimliğine, Nizip Hakimi Dilberay Sakal Papak, Gebze Hakimliğine, Çerkezköy Hakimi Ümit Yüksel, Gebze Hakimliğine, Tatvan Hakimi Mehmet Bilgen, Gebze Hakimliğine, Uzunköprü Hakimi Havva Fındıkoğlu, Gebze Hakimliğine, Babaeski C. Savcısı Fatih Koz, Gebze C. Savcılığına, Kırıkhan C. Savcısı Hüseyin Tortuk, Gebze C. Savcılığına.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.