Gazilerimiz Türk Milleti’nin onur kaynağıdır

Gazilerimiz Türk Milleti’nin onur kaynağıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Soyluçiçek mesajında özetle şu görüşlere yer verdi: “ Bugün bizler vatan topraklarında, şehit ve gazilerimizin ulvi mücadelesi sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Vatan topraklarını korumak adına üstün bir kahramanlık örneği göstererek en zor koşullarda bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm gazilerimiz, Türk Milleti’nin her zaman onur kaynağı olacaktır.

 

MİLLİ VE İNSANİ GÖREVİMİZ

 

 Vatanımızın birliğini korumak ve milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin yaptığı fedakârlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimizin milli ve insani görevidir.  Ancak; aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleri için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğinin bilinciyle her zaman onlar için daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya devam edeceğiz.

 

SONUNA KADAR AÇIK

 

 Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günde, şehitlerimizin bizlere emanet ettiği tüm yakınları ile gazilerimize, devletimizin ve aziz milletimizin gönül ve şefkat kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha ifade ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.