Gazetecilere çalışmaları anlattı

Gazetecilere çalışmaları anlattı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, basın mensuplarıyla yaptığı telekonferans toplantısında koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirleri aktardı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, basın mensuplarıyla yaptığı telekonferans toplantısında koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirleri aktardı.

 Dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle telekonferansla basın toplantısı düzenleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dünyada yüzyılda bir yaşanan felaketle baş başa kalındığını ifade ederek, ‘’ Yüzyılda bir yaşanan süreci yaşıyoruz, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için kaymakamlık, ilçe sağlık müdürlüğü ve belediye olarak koordineli olarak canhıraş bir şekilde çalışmaktayız. ‘’dedi

Başkan Çiftçi, Çayırova belediyesi olarak koronavirüs salgını nedeniyle aldıkları tedbirleri de sıralayarak, halkın sağlığını koruyarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını belirtti. Başkan Bünyamin Çiftçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamaların devamında ise bakanlık tarafından genelge yayınlamadan 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyleyerek, ‘’ Biz zaten genelge henüz gelmeden ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza yardım desteğine başlamıştık, genelgenin yayınlanmasının ardından sadece bu yaş gurubuna değil, tedbirler gereği işyerleri kapanan kuaför, kıraathane gibi, benzer yerleri işleten, ancak tedbirler kapsamında kapandığı için bu işyerleri sahipleri ve çalışanlarına da destek vermeye başladık.

MASKE DAĞITIP ÜRETİMİNE BAŞLADIK

Halkın sağlığının her şeyden daha çok önemli olduğunun altını da çizen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bügüne kadar 65. Bin 762 adet maske dağıttıklarını hatırlatarak, ‘’ Belediye olarak 3 hafta içinde 300 Bin adet maske üretmeyi hedefledik, yani günde  10-15 Bin adet maske üreterk dağıtımlara aralıksız olarak devam edceğiz.’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.