Gazeteciler Sisli Vadi'de stres attı

Gazeteciler Sisli Vadi'de stres attı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE), gerçekleştirdikleri organizasyonda üyelerini Kartepe’de bulunan eşsiz doğa manzaralı Sisli Vadi’ye götürdü. Gazeteciler burada doyasıya eğlenerek, günün yorgunluğunu kar keyfiyle attı.

Gerçekleştirdiği organizasyonlarla fark yaratan ve cemiyete üye gazetecilerin gelişiminden, eğlencesine kadar her konuda çaba sarf eden KOGACE’nin son etkinliği Sisli Vadi’de oldu. Cemiyet üyesi gazeteciler, Sabancı Kültür Merkezi’nin önünde buluşarak, 3 otobüsle eşsiz doğa manzaralı Sisli Vadi’ye doğru yola çıktı. Kartepe’de yoğun geçen gündemin stresini eğlenerek atan gazeteciler, karın keyfini botlarla kayarak çıkartırken, Zipline’a binerek adrenalin dolu dakikalar geçirdiler. Gazeteciler ayrıca, Sisli Vadi tesislerinde ekmek arası sucukları da afiyetle yediler.

“ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan KOGACE Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kaplan, “Üyelerimizin stres atması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sisli Vadi etkinliği bunun son örneği oldu. Kartepe’de 100’e yakın üyemizle bir araya gelerek, karın ve tesisin imkanlarından yararlandık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu organizasyonda bizlere kapılarını açan Sisli Vadi yetkililerine şahsım ve cemiyet üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Üyelerimiz için çalışmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.