Gazeteciler Ormanya’yı gezdi

Gazeteciler Ormanya’yı gezdi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’de  oldukça yoğun çalışan üyelerinin stres atmaları atmaları amacıyla  Ormanya Doğal Yaşam Parkına bir gezi düzenledi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği gezide, üyeler 6 ana bölgeden oluşan  Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi. Gezi esnasında  görevliler tarafından verilen bilgilerde,  4000 dönüme yayılan dev proje içerisinde toplam 73 farklı türde 871 hayvan  barındığı  ifade edildi. İlk olarak Ormanya yürüyüş parkurlarını gezen cemiyet üyeleri daha sonra bir sinema filminin  de çekildiği  Hobbit evlerini gezdi. Ardından, doğada yaşayan hayvanların doğal ortamlarına benzer koşullarda oluşturulan alanlarda  gezen cemiyet üyeleri  hayvanat bahçesinde gezip  bol bol fotoğraf çekildi.
BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan,  yapmış olduğu konuşmada, “ Üyelerimiz çok yoğun çalışıyor. Oldukça stresli  bir iş yapıyor. Onların il içi veya il dışı  sosyal ve kültürel geziler ile motive etmek amacıyla   proğramlar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde Safranbolu ve Anıtkabir’e geziler düzenlemek için çalışmalarımız var.  Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.