Gazeteci Ali Şahin’in acı günü

Gazeteci Ali Şahin’in acı günü

Gebze’de uzun yıllar gazetecilik yapan gazeteci Ali Şahin’in oğlu, gelini ve torunun Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dün sabah saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgesi ekiplerin arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Deprem sonrasında bin 498 vatandaş hayatını kaybederken, 8 bin 533 vatandaş ise yaralandı. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya olmak üzere 10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan depremde, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Ali Şahin'in oğlu İrfan Şahin, gelini Zeynep Şahin ve 1 buçuk yaşındaki torununun hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi alan Ali Şahin, hayatını kaybeden yakınlarının yanına ulaşabilmek için afet bölgesine doğru yola çıktı.

 

Yeni Haber Gazetesi olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet gazeteci Ali Şahin başta olmak üzere Şahin ailesine baş sağlığı dileriz.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.