Galip Özdokur Gebzespor’da 

Galip Özdokur Gebzespor’da 

A takımla birlikte Altyapıya da önemli hamleler yapan Gebzespor daha önce Tuzlaspor’da kaleci antrenörlüğü yapan, Tuzla Belediyesi Spor Koordinatörlüğü görevini başarıyla yürüten Galip Özdokur’u antrenör kadrosuna kattı. 

ALTYAPI KALECİLERİ EMİN ELLERDE

Futbola 10 yaşında Kartalspor’da kaleci olarak başlayan, başarılı kaleci antrenörü; 1 yıl sonra Tuzlaspor’a transfer oldu. Tuzlasporda aralıksız 7 sezon geçiren  Özdokur, Kırklareli,Babaeski,Adapazarı,
Maltepespor gibi takımlar kalecilik yaptı.
Talihsiz bir sakatlık geçirerek aktif futbolu bırakmak zorunda kalan Galip Özdokur futbol kariyerini;  Tuzla Belediyesi’nde Spor koordinatörlüğü,  Tuzlaspor Kaleci antrenörlüğü, Tuzla  Şifaspor A takım Kaleci Antrenörlüğü, ve Orhanlıspor A takım kaleci antrenörlüğü yaparak sürdürdü. Tecrübelerini Gebzespor Altyapı kalecilerine aktaracak olan Özdokur, idealist ve çalışkan kimliği ile Gebzespor’un genç eldivenlerine önemli bir değer katacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.