Galip Gündoğdu: 18 puana da talibiz

Galip Gündoğdu: 18 puana da talibiz

 Elaziz maçını bireysel hatalardan kaybettiklerini ifade eden  Kocaelispor teknik patronu Galip Gündoğdu, kalan 6 maçı kazanarak 18 puana talip...

 

Elaziz maçını bireysel hatalardan kaybettiklerini ifade eden  Kocaelispor teknik patronu Galip Gündoğdu, kalan 6 maçı kazanarak 18 puana talip olduklarını belirtti.

BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK

Kocaelispor teknik direktörü Galip Gündoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: Geçen hafta Elaziz Belediyespor karşısında  genel anlamda oyunun hakimi biz olduk. İlk yarıda oyunda pas üstünlüğü ve girilen gol pozisyonlarında rakibimize oranla üstün bir mücadele verdik. Fakat ikinci yarıda rakibin uzun toplarına ve hava toplarındaki üstünlüğüne karşı etkili olamadık. Defansta yaptığımız bireysel hatalar sonucu ikinci yarıda üç gol yedik. Kötü bir mücadele vermedik. İzleyenler bunu gördü. Fakat bireysel defans hatalarından rakibimize mağlup olduk. Bunun için çok üzgünüz” dedi.

MAÇTAN PUAN ALMALIYDIK

Deneyimli çalıştırıcı, ” Karşılaşmanın ikinci yarısında 3-2 geriye düştüğümüz mücadelede en az bir puanı almak için süremiz de vardı. Fakat bunu başaramadık. Genel anlamda iyi oynadığımız maçı puansız kapattık. Buda bizi oldukça üzdü. Bu sonuçta maça gelen taraftarımızı da üzdük. Çok üzgünüz. Play-Off için umutlarımız vardı. Puan farkını kapatma imkanımız vardı. Bu mağlubiyet bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Fakat bundan sonra kalan maçlarımıza adapte olacağız. Cizre maçını ciddiye alacağız. Kalan 6 maçımızı 6’sını da kazanıp, 18 puan toplamak istiyoruz. Bu maçları kazanma şansımızı var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.