Galibiyete Ulaşmak Sevindirici

Galibiyete Ulaşmak Sevindirici

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Balıkesirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Akçay 'kendi evimizde kazanmış olmak ve deplasmandaki mağlubiyetin ardından böyle bir galibiyete ulaşmak sevindirici' dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yeşil siyahlıların 3-1 kazandığı Balıkesirspor galibiyetinin ardından, “Zor bir müsabaka bizi bekliyordu, bilinci ile oynadık. Gollerin erken gelmesi, ikinci yarıdaki oyunumuzu olumsuz etkiledi. Rehavet ve daha rahat oynamamızı sağladı. Ama ikinci yarıda kalitemiz biraz daha düştü. Ama kendi evimizde kazanmış olmak ve deplasmandaki mağlubiyetin ardından böyle bir galibiyete ulaşmak sevindirici. Camiamız için önemli virajdı, bizim için de öyle. Oyuncularımız üzerlerinde oluşan baskından kurtulmuş oldular. Biraz da onlara bu baskının getirdiği zorluk sebebiyle de oyun kalitemizin düştüğüne inanıyorum. Önümüzdeki müsabaka yine kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

BU TİP GİDİŞLERİMİZ OLACAK

 

Akçay kadrodaki değişikliklere dair, “Oyuncular arasındaki kalite farkı çok fazla olmaması, ortada mutsuz oyuncu olmasını istememiz, bütün oyuncuları oynatarak olayın içinde tutma anlayışımız var. Bunu bütün müsabakalarda elimizde tutmak istiyoruz. TFF’nin 18 kişilik listenin bize verdiği stratejilerin içerisinde bu tip gidişlerimiz olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.