Gaddar Bu Akşam Neden Yok? 12 Nisan Cuma Günü Yayınlanacak mı, Yeni Bölüm Tarihi Belli Oldu mu?

Gaddar Bu Akşam Neden Yok? 12 Nisan Cuma Günü Yayınlanacak mı, Yeni Bölüm Tarihi Belli Oldu mu?

Now TV'nin seyirciyi ekran başına kilitleyen dizisi Gaddar, cuma günleri yayınlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve İbrahim Çelikkol gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölüm yayın tarihi ve neden bu hafta yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Gaddar bu Cuma yayınlanacak mı, yoksa bir ara verilecek mi?

Gaddar dizisi, her hafta Cuma günleri yayınlanan bölümleriyle dikkat çekiyor. Ancak, 12 Nisan Cuma günü, yani bu hafta, dizinin yayınlanmayacağı açıklandı. Ramazan Bayramı tatili sebebiyle Gaddar dizisinin yayın akışında değişiklik yapıldı.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Dizi severlerin merakla beklediği Gaddar'ın 13. bölümü, 19 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Önümüzdeki hafta normal yayın akışına dönmesi beklenen dizi, yeni bölümüyle yine büyük bir heyecan vaat ediyor.

Neden Bu Akşam Yayınlanmıyor?

Gaddar dizisi, bu hafta Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanmayacak. Bayram tatilleri genellikle dizilerin yayın takvimlerinde değişikliklere neden olabiliyor. Bu nedenle, dizi severlerin bir hafta daha sabırlı olması gerekiyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum