Futsalda şampiyon Fen Lisesi

Futsalda şampiyon Fen Lisesi

Liseler arası genç erkekler futsalda şampiyonluğa Fen Lisesi ulaştı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan final maçında Kocaeli Fen Lisesi, Çayırova Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi’ne 1-0 üstünlük sağladı.

Bu yıl liseler arası genç erkekler futsal maçlarına okulların katılı çok yüksekti. 100’e yakın okul maçlarda mücadele etti. Yarı final maçlarının ardından finale Kocaeli Fen Lisesi ile Çayırova Mücahit Okur İmam Hatip Lisesi takımları kaldı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan final maçı çok büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın ilk yarısını 1-0 önde bitiren Kocaeli Fen Lisesi, karşılaşmayı da bu skorla kazandı, şampiyonluğa ulaştı.

KUPAYI GÖKHAN YAVAŞER VERDİ

Genç erkekler futsalda final maçından önce üçüncülük müsabakası vardı. Yarı final maçında mağlup olan 19 Mayıs Anadolu Lisesi ile Yahya Kaptan Lisesi karşı karşıya eldi. İlk yarısı 1-1 biten maçta Yahya Kaptan Lisesi, Derince 19 Mayıs Anadolu Lisesi karşısında 3-1 galip geldi. Final ve üçüncülük maçlarının ardından kupa töreni yapıldı. Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer de kupa törenine katıldı. Şampiyon Fen Lisesi de kupasını Yavaşer’in elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.