Futbolda dostluğu zedeleyen  şiddeti şiddetle kınıyoruz

Futbolda dostluğu zedeleyen şiddeti şiddetle kınıyoruz

Gebzespor Kulübü Başkanı Resul Tat hafta sonu İzmir derbisinde yaşananları, “Futbolun birleştirici kültüründen uzak dostluk ve kardeşliği zedeleyen gaddarca saldırıları esefle, şiddetle kınıyoruz” dedi

gebzespor-logo.jpg

Gebzespor Kulübü Başkanı Resul Tat, dün oynanan Göztepe-Altay TFF 1.Lig müsabakasında yaşanan saha ve tribün olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

“En ağır cezayı alacaklarına inanıyoruz”

Sahaya giren bir taraftarın Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e saldırısı ve tribünlerden atılan işaret fişeğinin futbolseverlere isabet etmesi sonrasında yaralandıkları olayları sert bir dille kınayan Başkan Tat, “Futbolun birleştirici kültüründen uzak, dostluk ve kardeşliği zedeleyen bu gaddarca saldırıları esefle ve şiddetle kınıyoruz. Altay kalecisine saldıran insanlıktan nasibini almamış şahsın ve tribünlerden attıkları işaret fişeği ile insan hayatına gasp eden sözde taraftarların en ağır cezayı alacaklarına inancımız tamdır. Gebzespor Kulübü olarak, bu ve buna benzer olayların daima karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Üzücü hadiselerin ardından yaralanan futbolseverlere acil şifalar dilerken, sahaya giren saldırganın şiddetine maruz kalan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e de geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz” dedi.

resul-tat-2.jpg

Gebzespor Başkanı Resul Tat ve yönetim kurulu üyeleri sezonun üçüncü haftasındaki Cankurtaranspor – Gebzespor maçında Cankurtaranspor Başkanı Mehmet Binici ve kulüp sponsoru sevilen sanatçı Bilal Hancı ile.

 

resul-tat-1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.