Furkanlar’ın geleceği için kapitalist düzen değişmeli

Furkanlar’ın geleceği için kapitalist düzen değişmeli

Açık hava basın açıklamalarında spontane konuşmayı da alışkanlık edinen Eylem Bahadır bu sefer notlarına bakarak konuştu. Furkan Celep’i yad edip, “İnsanlık için kapitalist düzen değişmeli” dedi

Ülkede, hayatın her alanında gündemin hızına yazılı basın açıklaması dayanmıyor. Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki basın açıklamasında Şube Başkanı Eylem Bahadır spontone konuşmayı bu sefer notları üzerinden aldı. Z Kuşağı’ndan Furkan Celep’in intiharına atıfta bulunan Bahadır, “Bu kapitalist düzen insanlığın, doğanın, tüm canlıların geleceği için değiştirilmeli” dedi. Bahadır şunları kaydetti:

AKADEMİSYEN İHRACIYLA

FAKÜLTELER BOŞALDI!

Bugün uzaktan eğitimde, yüksek öğretimde sorunlar var. Teknolojik destek olmadan öğrenciyi uzaktan eğitime göndermek kamusal sorumluluktan kaçmaktır. Üniversitelerde özgür, demokratik mücadele veren hocaların ihracıyla birlikte bu alanda da boşluklar oluştu.

ÖYLE BİR ÜLKE.. ELLERİMİZDE

Ayrıca dün (önceki gün) bir gencimizin intiharı ile sarsıldık. Geride bıraktığı not üzerine çok düşünülmesi gerekir. İnsanı insanın kurdu yapan, insanı yalnızlaştıran, değersizleştiren bu kapitalist düzen insanlığın, doğanın, tüm canlıların geleceği için değiştirilmeli. Bu görev hepimizin.  Çocuklarımınızın bu topraklarda yeniden hayal kuracağı, gelecek planlarını bu coğrafya için yapacağı bir ülke mümkün ve ellerimizde. Mücadelemiz onlar için, hepimiz için.

KAMUYU YÖNETENLER KAMU

ÇALIŞANININ HAKKINI KORUMALI

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Valiliği filyasyon ekiplerine öğretmenlerin resen görevlendirileceğine ilişkin yazıyı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne göndermiş ve okullara yazı gitmiştir. Yazı üç ay süreyle öğretmenlerin filyasyonda görevlendirileceğini söylüyor. Kamuyu yönetenlerin asli görevi kamu çalışanlarının haklarını korumak olmalı. Uzaktan eğitimde görevli öğretmenler, görev tanımı dışında görevlendirilemez.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.