“Fuarın yapıldığı alanı niye yıkarsın Büyükakın?”

“Fuarın yapıldığı alanı niye yıkarsın Büyükakın?”

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve DEM PARTİ PM Üyesi Selda İlgöz, yıkılan İnterteks Fuar Alanına giderek incelemelerde bulundular.

Sahilde bulunan geniş alanın AK Parti ve MHP’nin rantına uygun hale getirildiğini söyleyen Gergerlioğlu, “Yıllardır yüzlerce fuarın yapıldığı bir alanı niye yıkarsın Tahir Büyükakın?” ifadelerini kullandı.

İnterteks Fuar Alanının sahilde kocaman bir alan olduğunu aktaran Gergerlioğlu, “Bu alan AK Parti-MHP Cumhur Zulüm İttifakı’nın rant anlayışına uygun bir yer haline geldi. Allah bilir villalar yapıp büyük bir ranta çevirirler. Burada kariyer günleri yapılırdı. Çok ektili bir fuardı. İnterteks fuar alanını kaldırdılar.

İnterteks Fuar alanı yıkılmamış olsa fuar alanının içinde olurdu Karavan Fuarı! Millet güneşin altında, abuk sabuk bir şekilde derme çatma çadırlarda fuar yapıyor. Hangi akıl ve mantık ile bu işi yaparsınız? Koca bir çelik konstrüksiyon İnterteks Fuar alanını yıkıp yerle bir edip sonra da çadırda millete fuar yaptırıyorsunuz! Yeni yapacağınız Kartepe Fuar alanı da ortada yok. Var olan güzellikler de tahrip edilmiş, yıkılmış. Burada fuar yapmak isteyenin derme çatma ilkel şartlarda fuar yaptığı bir yer oluşturulmuş. Karavan fuarındakilere bir dokunsak bin ah işitiriz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.