Flokser Kimya CIO Awards  2020’den ikincilikle döndü

Flokser Kimya CIO Awards 2020’den ikincilikle döndü

Flokser Kimya’nın Bakiyem.com ile beraber geliştirdiği sanal pos, tahsilat ve bayi yönetim sistemi, IDC Türkiye'nin düzenlediği CIO Awards 2020’den ödülle döndü.

Web ve mobil teknolojilerle uyumlu yapısıyla pandemi döneminde ödeme sorunlarının da önüne geçen proje, yarışmada "Future of Work - Working Facilities Project of the Year" kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. 

Türkiye’nin bakanlık onaylı ilk özel poliüretan Ar-Ge merkezine sahip Flokser Kimya’nın Bakiyem.com ile beraber geliştirdiği fintech projesi, IDC Türkiye CIO Awards 2020’den ödül aldı. Türkiye’nin bilişim liderlerini bir araya getiren, yarışmada, ilgili proje "Future of Work - Working Facilities Project of the Year" kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu. SAP ile tümüyle entegre çalışan yurtiçi ve yurtdışı kullanıma uyum gösteren bayi yönetim, tahsilat ve sanal pos sistemi, pandemi sürecinde yaşanan tahsilat sorunlarının da önüne geçerek işlevselliğini kanıtladı.   

“Ödeme, müşteri ve bayi yönetiminde sektöre yön vereceğiz”

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Flokser Kimya Genel Müdürü Ekin Tükek, “Flokser Kimya’nın dijital dönüşüm yolculuğunun önemli bir kilometre taşı olarak hayat verdiğimiz proje ile böylesine önemli bir başarı elde etmekten son derece mutluyuz. Fintech projesiyle sektörde ödeme, müşteri ve bayi yönetimi konusunda birçok ilke imza atarak sektöre yön vereceğimize inanıyorum” dedi.  

Ödemeleri mobilleştiriyor

Bankadan bağımsız olarak ödemelerde 12 taksit imkanı sunan, sanal pos, tahsilat ve bayi yönetim sistemi, web ve mobil erişim kolaylığıyla işletmelerin hayatını ve ödemeleri tümüyle mobilleştiriyor. SMS, mail ve sosyal ağlardan yollanan linklerle de ödeme alabilen sistem, SAP sistemi ile tam entegre yapısıyla da mali işler süreçlerini kısaltıyor. 

Flokser Hakkında:

Flokser, 1984'de Tükek ailesi tarafından İstanbul'da kurulan bir aile şirketidir. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olarak teknik deri, poliüre ve poliüretan hammadde üretim ve ihracatı yapmaktadır. (Haber: Aristo İletişim PR Ajansı)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.