Fırtına kasıp kavurdu

Fırtına kasıp kavurdu

Kocaeli’de oldukça etkili olan şiddetli fırtına, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Gece başlayan şiddetli rüzgâr, birçok yerde saksıları ve çöpleri devirdi. Bazı bölgelerde ise tente ve çadırları uçurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminler üzerine,  önceki günden itibaren özellikle Marmara bölgesinde, pazartesi günü etkili olması beklenen şiddetli sağanak ve rüzgâra karşı vatandaşlardan tedbirli ve dikkatli olmaları istendi. Kocaeli Valiliği yapmış olduğu toplantı sonucu bütün kurum ve kuruluşlar ile olumsuz hava koşullarına karşı bir dizi tedbir aldı.   Alınan tedbirleri yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

KÖRFEZ’DE ÇATI ÇÖKTÜ

Gece geç saatlerde beklenen fırtına Marmara Bölgesine ulaştı.  Sabah saatlerinde güne mevsim normallerinim üzerinde 25 derece hava sıcaklığı ve şiddetli lodos ile başlayan Kocaeli’nde birçok yerde sokakta bulunan saksı ve çöpler devrildi.  Ayrıca Körfez İlçesi Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olayda, yapımı devam eden 2 katlı inşaat halindeki A.Y. isimli şahsa ait evin çatısı, şiddetli rüzgâra dayanamayarak çöktü.  Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.