Fırtına çıkacak!

Fırtına çıkacak!

  Yaptığı transferlerle taraflı tarafsız her kesiminin taktirini kazanan Sultanorhanspor yaptığı atılımlarla şimdiden rakiplerine göz dağı...

 

 

Yaptığı transferlerle taraflı tarafsız her kesiminin taktirini kazanan Sultanorhanspor yaptığı atılımlarla şimdiden rakiplerine göz dağı verdi. Yönetim elinden gelenin en iyisini yaptı. Söz sırası hocalar ve futbolculara geldi.

 

Ya Tutarsa Mantığına yer yok!

 

Transfer döneminde Bölgenin en iyilerini kadrosuna katan Sultanorhanspor hedefinin ne kadar ciddi ve büyük olduğunu gösterdi. Futbolcu tercihlerinde ya tutarsa mantığını asla kabul etmediklerini ifade eden Basın sözcüsü Harun Kaya,” Bir iş yapıyorsak bu en iyisi olmalı. Orta kalite de bir takım kurup emek ve para harcayacağımıza, biraz fedakarlık yapıp üst düzey bir takım kurmak daha mantıklı. Gebze ve Bölge futbolunun kalitesini ve heyecanını arttırdığımızı düşünüyorum. Gebze’nin Gebzespor’dan sonra böyle bir takıma da ihtiyacı vardı. Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için bir çok koşulu oluşturduk. Söz artık hocalarımız ve futbolcularımızda. Onlara güveniyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.