Fırat Gül: “Alnımızın akıyla çıkacağız”

Fırat Gül: “Alnımızın akıyla çıkacağız”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Eyüpspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada puan durumunun önceki senelere göre farklı olduğunu kaydederek “Daha önce yaşanmamış bir tablo var. Ama buradan alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

Kocaelispor Teknik direktörü Fırat Gül açıklamalarında şunları kaydetti: “ Altınordu maçı için bütün planlarımız galibiyet üzerineydi. İlk yarı skorda öne geçmemizin avantajını yaşayamadık. Gol oldu devre arasına girdik. İkinci yarıya çıktık penaltı oldu. 10-15 dakika oyunu önde götüremedik. Bu da planlarımızı sekteye uğrattı. Bundan sonraki Eyüpspor maçı bizim için bir final niteliğinde. Onlarında ciddi hedefleri var. İstediğimiz skoru almak için oynayacağız. Altınordu maçından galip gelememenin bir burukluğu var üzerimizde. Biraz oyunu sürdürebilseydik her şey bizim istediğimiz gibi olacaktı. Golleri art arda yiyince biraz oyundan düştük. Bu durumlarda biraz daha isyankâr olmamız lazım. Bundan sonraki maçlarda bu ruh halini sahaya yansıtacağız. Oyun planının ötesinde bir şey varsa oda ruh halidir”.

 

“YAŞANMAMIŞ BİR TABLO VAR”

“Eyüpspor kaliteli bir takım ve çok yetenekli oyunculara sahipler. Hoca değişikliği oldu ve takım reaksiyon gösterecektir. Biz de nasıl hazırlanmamız gerekiyorsa o şekilde hazırlanacağız. 47 puan bizi yüzde 99 ligde tutar. Diğer takımların birbirleri ile maçları var. Her şey olabilir. Kimin neye ihtiyacı varsa alıyor. Bazen futbolcularımızla konuşuyorum. Diğer rakiplerden siz hepiniz biz tek gibi açıklamalar geliyormuş. Biz de tek başımızayız.  Oynadığımız maçların hiç biri bize yaramadı. Hala kırmızıçizginin içerisindeyiz. Daha önce yaşanmamış bir tablo var. Ama buradan alnımızın akıyla çıkacağız. Babacar Gueye’nin sakatlığı devam etmiyor. Bu maçta önlem için bandajla oynadı. Dün ve bugün tedavisine devam edildi. Eyüpspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. O olmazsa içerideki oyunculardan birini kullanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.