Finans Sektörü GTÜ’lülerle Buluştu

Finans Sektörü GTÜ’lülerle Buluştu

GTÜ IEEE öğrenci topluluğu ‘Finans Zirvesi’ alanında uzman mühendis ve yöneticileri GTÜ’lülerle buluşturdu.

Uzman konuklar, finans sektöründeki yeni teknolojiler ve gelişmekte olan konseptler hakkında tecrübelerini GTÜ öğrencileriyle paylaştılar.

GTÜ IEEE öğrenci topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Finans Zirvesi’ alanında uzman mühendis ve yöneticileri GTÜ’lülerle buluşturdu.  Bu senede büyük ilgiyle karşılanılan Finans Zirvesi’nin konuları Fintech, Finans Dünyasında Dijitalleşme, Değişen Dünyada Finans 4.0, Şirketlerin Finansal Dijitalleşme Süreçleri gündelik hayatımıza fazlasıyla yer etmiş dijital para gibi kavramlar oldu.
TEKNOLOJİNİN GELECEĞİ KONUŞULDU
İlk oturumda Tink’den Founder Zeynep DERELİ, ‘Dijital Yerliler:Girişimci Ruhlu Birey Yetiştirme’ konulu sunum gerçekleştirdi. Teknoloji ve gençler, teknolojinin günü müzü ve geleceği, yeni nesil kuşaklardan ve geleceğin nasıl iyileştirilebileceği konularında konuşan Dereli, ayrıca kendi kariyer yolculuğu ve tecrübelerinden bahsetti.
BLOCKCHAIN KONULU PANEL DÜZENLENDİ
Finans Zirvesi’nin sonraki oturumunda sektörün hızlı gelişime paralel olarak ‘Dijital Dün yada Finans’ konulu panelde Denizbank Dijital Dönüşüm Grup Müdürü Gürhan ÇAM, SRP Legal Counter Çiğdem Ayözger ÖNGÜN ve Senior integration & Application Support Manager Remzi ELMAS konuşmacı olarak yer aldı. Panelde Blockchain’in ne olduğu ve gelişen dünyadaki yeri konuşuldu. Devamında, DigitalPara Owner Ali Sermet TAŞDÖĞEN, Blockchain ve dijital para kavramı hakkındaki konuşmasıyla etkinlik devam etti.
İŞ ve STAJ OLANAKLARI ELE ALINDI
Günün son oturumunda ise P&G Plant Paper Operation Finance Manager Ecem DÖNMEZ, P&G ’de iş ve staj olanakları, İK süreçleri, çalış ortamı gibi konularda katılımcılarla interaktif olarak bir sunum gerçekle ştirdi. Ardından yap ılan çekilişlerle Finans Zirvesi etkinliği son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.