FİNAL MAÇINI DENİZ ATEŞ BİTNEL YÖNETTİ  Merhum Karataş’ta İlk kupa Aydem’in

FİNAL MAÇINI DENİZ ATEŞ BİTNEL YÖNETTİ Merhum Karataş’ta İlk kupa Aydem’in

Bu yılın mayıs ayında kanserden ötürü hayatını kaybeden Büyükşehir ve Dilovası Belediyeleri SP’li meclis üyesi Zeki Karataş anısına Dilovası Gençlik Derneği’nin düzenlediği futbol turnuvasında final maçını FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel yönetti. Şampiyonluğu Aydem Lojistik edindi

turnuva-102.jpg

2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Dilovası ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisleri’ne seçilen,

Bir yıl sonra kan kanserine yakalanan ve üç yıllık mücadelesini kaybeden,

2023 yılının mayıs ayında, henüz 52 yaşında hayatını kaybeden Karataş Lojistik’in sahibi, 7 çocuk babası Zeki Karataş, Dilovası Gençlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin futbol turnuvasında yad edildi.

turnuva-105.jpg

Nakliyeciler ve lojistikçiler arasında gerçekleşen turnuva bu yıl Zeki Karataş’a atfedilirken Diliskelesi Emre Toprak Spor Tesisleri’ndeki turnuvada final maçını FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel yönetti. Bitnel’in yardımcılıklarını bölgemiz hakemlerinden Muharrem Kırbaş ve Yüksel Küçük üstlendi.

turnuva-106.jpg

Aydem Lojistik ile Özkay Lojistik arasında oynanan; nefesleri kesen final maçında normal süre 2-2 berabere tamamlandı. Penaltılara kalan maçı Aydem Lojistik, 4-2 kazanarak turnuvanın zirvesine adını yazdırdı.

Turnuvada şampiyonluğu edinen Ayhan Aydemir’e ait Aydem lojistik şampiyonluk kupası ve madalya ile birlikte 40 bin TL;

İkinci, Özcan Kaya’nın sahibi olduğu Özkay Lojistik ikincilik kupası ve madalya ile birlikte 10 bin TL;

Üçüncü başkanlığını Mehmet Salih Yol’un yaptığı 191 no’lu Kooperatif üçüncülük kupası ve madalya ile birlikte 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu.

Ödülleri şampiyon takıma Zeki Karataş’ın oğlu Muhammed Karataş ve AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Sümmeye Sökmen, ikinciye Diliskelesi Mahallesi Muhtar adayları Hikmet Demir ve üçüncüye Zeki Karataş’ın kardeşi Mustafa Karataş takdim etti.

KATILIM

turnuva-107.jpg

Final maçı ve kupa törenine ayrıca Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin (fotoğrafta soldan üçüncü), AKP Dilovası Belediye Başkan aday adayları Ramazan Ömeroğlu, Ercan Güneş, Enver Yıldırım ve Emre Sarıca, İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Emin Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan aday adayı Hasan İnci, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocabay, Diliskelesi Mahallesi Muhtar adayları Hikmet Demir ve Adem Kaya, Ağrılılar Derneği Başkanı Şerif Bozkurt, Taşlıçayırlılar Derneği Başkanı Bahattin Kaya, Diliskelesi Gençlik Derneği Başkanı Ramazan Dursun da katıldı.

12 TAKIM 180 SPORCU

Dilovası Gençlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Aydemir açış konuşmasında tüm konukları selamlayıp, 12 takımdan 180 sporcuya, sponsorlara, hakemlere ve kendilerini yalnız bırakmayan 400’e yakın seyirciye teşekkür ederek sözlerine başladı. Aydemir özetle şunları kaydetti:

ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

“Turnuvamızda çıtayı kıymetli büyüklerimiz, sponsorlarımız ve belediye başkanımızın desteğiyle çıtayı daha da yükselteceğiz. Hakem ve turnuva komitemizin girişimleri ile dünya çapında maç yönetmiş, FİFA kokartlı eski hakem Deniz Ateş Bitnel gibi isim yapmış bir değerin turnuvamızın finalinde maç yönetmesi Dilovası ve Diliskelesi’nin spor severlerine ayrı bir heyecan katarken bizleri onurlandırdı.

BİTNEL’DEN JESTE JEST

Turnuvanın ilk üçü edinen takımları kutlayan Aydemir protokol konukları, basın mensupları ve tüm sporseverlere teşekkür etti.

turnuva-103.jpg

Bilmeden bir hatamız, kusurumuz olduysa tüm takımlar ve sporseverlerin hoşgörüsüne sığınırım” diyen Aydemir; Hakem Bitnel’e çiçek ve günün anısına onurluk takdim etti.

turnuva-104.jpg

Bitnel de Aydemir’e imzalı hakem formasını hediye ederek jestte bulundu. Bitnel de turnuvadan ve finalinden övgü ile bahsetti. Merhum Zeki Karataş’a rahmet diledi. Ortamdan çok memnun kaldığını belirtip ilgi ve alakaları için tüm sporseverlere ve komiteye teşekkür etti.

mac-25.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.