Filler ve Karıncalar ayakta alkışlandı

Filler ve Karıncalar ayakta alkışlandı

Gebze ve Kocaeli’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü; Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Yayıncılık Kooperatifi – BİLKAR tarafından, Filler ve Karıncalar adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde önceki akşam sahnelenen oyunu izlemeye Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Yayıncılık Kooperatifi Başkanı Serdar Dikkatli, CHP Kocaeli milletvekili aday adayı Recep Dursun, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Saide Arslan Çalışkan ve çok sayıda tiyatro sever katıldı. Tiyatro oyunun sonunda Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Yayıncılık Kooperatifi Başkanı Serdar Dikkatli, BİLKAR üyesi olan CHP Kocaeli milletvekili aday adayı Recep Dursun’a çiçek takdim ederek başarılar diledi.

OYUNUN KONUSU

Filler ve Karıncalar; Yaşar Kemal’in “Filler Sultanı ve Kırmızı Sakallı Topal Karınca” adlı romanından Arzu Gamze Kılınç tarafından sahneye uyarlandı. Berkay Özideş müziklerini, Muhammet Uzuner ışık tasarımını ve hareket düzenini yaptı. Ali Can Elagöz afiş tasarımını yaptı. Bartu Özbatur afiş ve oyun fotoğraflarını çekti.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.