Filede şampiyon Yenikent

Filede şampiyon Yenikent

Yaklaşık 2.5 ay önce başlayan Kocaeli Küçük Kızlar Voleybol Play-Off 3-4 ve final maçı, şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynandı.

İlk dört sırayı alan takımların kupa ve madalyaları törenle verildi. Birinci Derince Yenikentspor, ikinci Körfez Gençlerbirliği SK, üçüncü Yuvam İzmitspor ve dördüncü Gölcük Belediyespor oldu
Kupa ve madalyalar törenle verildi
10 takımın katılımıyla lig usulüne göre iki ayrı grupta 5’er takımın katılımıyla oynanan maçlar sonrasında, puan sıralamasında ilk dört sıralı elde eden takımlar üçüncülük dördüncülük ve final maçı ile son buldu, Şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası’nda İlimizi temsil edecek.
FİNAL MAÇI 2.5 SAAT SÜRDÜ
Final maçı tam 2.5 saat sürdü. Maçın başladığı andan itibaren her iki takımın karşılıklı sayıları vardı. İlk seti 25-17 Yenikentspor kazandı. İkinci seti ise 25-14 Körfez Gençlerbirliği aldı ve eşitliği sağladı. Üçüncü seti yine 25-16 Yenikent kazanırken, dördüncü seti 25-15 Körfez Gençlerbirliği kazandı ve 2-2 olurken karar setine gidildi. Bu seti de Derince Yenikentspor 15-10 kazanarak şampiyon oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.