FENİŞ işçilerine çayırova desteği

FENİŞ işçilerine çayırova desteği

 Feniş işçilerini bu kez Çayırova CHP İlçe örgütü kalabalık bir katılımla ziyaret ederek destek verdiler. Kadın kollarının evlerinde hazırladığı...

 

Feniş işçilerini bu kez Çayırova CHP İlçe örgütü kalabalık bir katılımla ziyaret ederek destek verdiler. Kadın kollarının evlerinde hazırladığı yiyecekle birlikte yaptıkları ziyarete İlçe başkanı Rasim Meriç, CHP Çayırova Belediye başkan aday adayı Timur Koç, ilçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı Türkan Kılıç, Belediye Meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

ÖNCE KENDİNİZE GÜVENİN

İlçe başkanı Rasim Meriç’in destek açıklamasının ardından konuşan Çayırova kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, kendisinin de geçmişte işyeri temsilcisi yaptığına dikkat çekerek, “ Hayatı var eden işçilerdir.  Onlar olmasa ne sermayen, ne makinelerin işe yarar. Bu ülkede erkesin sorunları, sıkıntıları çözülür ma iş emekçilere ve emeğe gelince akan sular durur. Ülkemizde en sahipsiz kesim emekçilerdir. İşçinin evine ekmek götürüp götürmediği kimsenin umurunda olmaz. Bu yüzden kendi örgütlülüğünüze sıkı sıkıya sarılın, önce kendinize, kendi direnişinize güvenin. Biz de sonuna kadar yanınızda olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.