Feniş İşçilerinden CHP ‘ye iadeyi ziyaret

Feniş İşçilerinden CHP ‘ye iadeyi ziyaret

 Uzun süredir direnişte olan  Feniş alüminyum işçileri daha önce kendilerini destek amaçlı olarak fabrikada ziyaret eden CHP Darıca  ilçe...

 

Uzun süredir direnişte olan  Feniş alüminyum işçileri daha önce kendilerini destek amaçlı olarak fabrikada ziyaret eden CHP Darıca  ilçe başkanlığını ziyarette bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret Fabrika sözcüleri Deniz Şahinbey, Rüstem Şentürk, Mehmet Doğan, Ahmet Tüfenk ve Zakir Aydın’ın katılımıyla gerçekleşti.

 

CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı tarafından karşılanan ekip yaşadıkları sorunlarla ilgili ve süreç hakkında bilgi verdiler. Yaklaşan kış koşullarının 638 işçi arkadaşları için son derece zor olduğunu hem fabrika hemde yaşantılarına olumsuz etkilerinin oluğunu fakat şartlar ne kadar zor olursa olsun mücadelelerinden vaz geçmeyeceklerini toplumun her kesiminden bu onurlu mücadeleye destek beklediklerini dile getirdiler. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı feniş işçilerinin haklarını korumak amacıyla başlatmış oldukları haklı davalarına sahip çıkıyoruz ve destekliyoruz. Bizim üzerimize ne görev düşerse biz yapmaya hazırız. Feniş işçileri desteklerden dolayı ilçe başkanına teşekkür ederek, çarşamba akşamı saat 18.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Feniş işçileri dayanışma gecesine davet etiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.