Fen lisesi öğrencilerine Z-Kütüphane

Fen lisesi öğrencilerine Z-Kütüphane

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi'nde Z-Kütüphane ve yenilenen spor salonu açılışı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Çayırova 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesine kurulan zenginleştirilmiş kütüphanenin ve hayırsever veli Turan Durmuşoğlu tarafından yenilenmesi üstlenilen spor salonunun açılışı düzenlenen törenle yapıldı.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulumu gerçekleştirilen zenginleştirilmiş kütüphanenin açılış törenine Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer Akmanşen, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şube Müdürleri Hüseyin Dilek ve Gülcan Çimen, siyasi partilerin temsilcileri, organize sanayi bölgesindeki sanayicilerin temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Z-KÜTÜPHANELER KURULMAKTA

Gerçekleşen kütüphane açılışıyla ilgili olarak okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda zenginleştirilmiş kütüphane olan Z-Kütüphaneler kurulmakta.  Estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi severek öğrenme etkinliklerine olanak sağlayan zenginleştirilmiş kütüphaneler sosyal etkinlik alanı olarak tanımlanmak. Kütüphaneler, rengârenk ve modern mekân yapısına sahip olacak şekilde tasarlandı. Z-Kütüphanenin açılışıyla birlikte hayırsever veli Turan Durmuşoğlu’nun katkılarıyla yenilenen spor salonunun da açılışı gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yenilenen spor salonunun zemini değiştirildi. Yeniden boyanan duvarlara fiziksel aktivitelerinde öğrencileri motive edecek, ruhlarına yansıyacak çeşitli görseller yerleştirildi” denildi. Açılış töreninin ardından misafirler spor salonunda ve z-kütüphanede incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya gelerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen konuşmasında, “Bugün açılışını yaptığımız kütüphanede geleceğin okuyan çocuklarına bu modern mekânın kazandırılmasında ve spor salonunun yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim”  dedi.

 

acilis-1-003.jpg

 

acilis-2-005.jpg

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.