Federasyon eliyle taraftar kumara teşvik ediliyor…

Federasyon eliyle taraftar kumara teşvik ediliyor…

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Yıldırım Demirören gitti, “eseri” kaldı yadigar. TFF eski başkanına “vefalı”, isim ve yayın hakkı Demirören’e ait misli.com’da. Mardin’de taraftar öfkeli: “Federasyon eliyle taraftar kumara teşvik ediliyor

Analiz/Haber

 

12 Eylül askeri darbesinin ahlaki çürüme dahil tüm izlerini ve etkilerini sürdürdüğü ülkemizde o çürüme futbola da hayli bulaştı, kirletti.

TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören, 2019 yılının şubat ayında misli.com’un Demirören Holding bünyesine geçmesinden ötürü istifasını vermişti. TFF’den Demirören gitti ama izleri kaldı yadigâr!

O misli.com, 2’nci ve 3’ncü futbol liglerinin isim ve yayın hakkını satın aldı. “Maçlar misli com üzerinden canlı izlenecek ve her taraftar takımını takip edecek” dendi.

Gelinen aşamada Müslüman Türkiye Cumhuriyeti’nde ve muhafazakar çizgideki AKP iktidarında da tüm takımların taraftarları şahsında yurttaşlar aleni şekilde kumara sevk ediliyor.

Mardin Fosfatspor taraftar grubu Mardin Çarşı’nın 47 Mardinspor atlı Facebook hesabından 16 Ekim 2020 günü yapılan açıklamada duruma sert tepki gösterildi. Açıklama şöyle:

“2. Lig gruplarında 5 Haftayı geride bıraktık, 3. Lig gruplarında 4. Haftayı geride bıraktık.. Maçları yayınlanmayan onlarca takım var.

Bu anlaşma Türk futbolunun gelişimi ve kulüplerin elini rahatlatmak için mi yapıldı.. Tabi ki hayır.

 

HERKES MEMNUNİYETSİZLİKTE HEMFİKİR

 

Kulüplerin büyük çoğunluğu anlaşmadan memnun değil taraftarların büyük çoğunluğu anlaşmadan memnun değil.. Herkesin memnuniyetsizlikte hemfikir olduğu konuda, memnun olan kim memnun edilen kim.

 

ÇOĞU İNSANIN OCAĞINA

İNCİR AĞAC I DİKTİ BU İLLET

.

Misli Com'a üye olmadan maç izlenmiyor.. Hayatında iddaa oynamamış adamı iddaa oynatmaya özendiriyorsunuz. Bir nevi federasyon eliyle, taraftarlar kumara teşvik ediliyor.. En kötü ve sonucu yıkım olan alışkanlıklardan birisi kumardır. Çok ev yıktı çok psikolojiler bozdu, çoğu insanın ocağına incir ağacı dikti bu illet.

 

TÜRK FUTBOLU DEMİRÖREN’İ

MEMNUN ETMEK İÇİN DEĞİL…

 

demiroren.jpg

 

Futbol Federasyonu’nun asli görevi ülke insanına sporu sevdirmek ve özendirmek midir? Yoksa kumara mı özendirmek midir?

Bu anlaşmada tek memnun olan, muhtemelen misli.com’un sahibi Yıldırım Demirören'dir. Türk futbolu Yıldırım Demirören'i memnun etmek için değil, ülke insanına sporu sevdirmek için vardır.”

 

dizi-6.jpg

 

Mardin Fosfatspor taraftarı 15 Ekim’deki Darıca Gençler Birliği maçı sonrası Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş ile bir araya geldi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, “Samimiyeti ve ilgi alakasından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi. (Foto: 47 Mardinspor/Facebook)


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.