Feci kazada: 1 ölü 1 yaralı

Feci kazada: 1 ölü 1 yaralı

İzmit’te gece geç saatlerde yaşanan trafik kazasında, kontrolden çıkan hafif ticari aracın çocuk parkına uçması sonucu 1kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise yaralandı

İzmit Malta Mahallesi Piotr Wilcynski Bulvarı üzerinde meydana gelen  trafik kazasında, seyir halinde olan Yusuf Derin (21) idaresindeki 34 FA 5414 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün bilinmeyen  bir sebepten  direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.  Kaza sonrası savrulan araç, iki ağacı devirdikten sonra çocuk parkına uçtu. Çevrede kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 

KURTARILAMADI

Kazada yaralanan Yusuf Derin arkadaşı Enes Karabulut (19) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdü. Yusuf Derin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Enes Karabulut'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen araç ise vinç yardımı ile kaldırılarak otoparka götürüldü.  Öte yandan araçta bulunan gençlerin aracı bir tanıdıklarından ödünç aldıkları ve gezintiye çıktıkları öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.