Favori Sandviç açıldı

Favori Sandviç açıldı

Genç işadamı Onur Saçıldı’nın işletme müdürlüğünü yaptığı Favori Sandviç Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi’nde hizmete girdi.

20 yılı aşkın hizmet tecrübesiyle Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın işletmesinden sonra yeni konsepti ve kendine özgü sunumları ile soğuk sandviç, çeşitli tostlar, sıcak sandviç ve sokak lezzetlerinin de olduğu birçok menüyle Favori Sandviç geçtiğimiz gün Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Favori Sandvinç’in gerçekleşen görkemli açılışa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra, iş ve siyaset dünyasından birçok isim de katıldı.

 

“LEZZETLERİ TATMAYA BEKLİYORUZ”

Yıllardır Ballıkayalar Tabiat Parkı’nda tüm bölge halkına hitap eden bir tesis işlettiklerini bu tecrübe ve güvenle, çeşit ve konsept olarak Gebze’de de farklı lezzetleri özenle bir araya getirdiklerini belirten Favori Sandviç’in işletme müdürü genç iş adamı Onur Saçıldı, “Gebzelilere hem lezzeti hem de ekonomik fiyatları bir arada sunmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Gebzelileri lezzetlerimizden tatmaya bekliyoruz” dedi.

 

favori-1.jpeg

 

favori-2.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.