Fatih’te ‘İletişim Teknikleri" eğitimi verildi

Fatih’te ‘İletişim Teknikleri" eğitimi verildi

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan personele, "Eğitim Birimi Koordinatörlüğü" tarafından hasta ve hasta yakınları arasında kaliteli bir iletişim süreci oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görev yapan veri giriş, tıbbi sekreter, hasta kayıt, hasta kabul, danışma ve yönlendirme personellerine hastane konferans salonunda, "Eğitim Birimi Koordinatörlüğü" tarafından hasta ve hasta yakınları arasında kaliteli bir iletişim süreci oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Eğitimde; hasta memnuniyeti, hasta hakları, hasta karşılama ve yönlendirme, iletişim becerileri, hasta ve yakınlarıyla iletişim, etkili iletişim, empati, beden dili konularında bilgilendirici bir hizmet içi eğitim verildi.

BİLGİLER VERİLDİ

Eğitimde Psikolog Gamze İnan Kızılkan tarafından öfke kontrolü, stres yönetimi, empati, zorlu durumlarla başa çıkma, hasta psikolojisi ve davranışları, çalışanlar arası etkili iletişim ortamının sağlanması, hasta hakları ve sorumlukları, hasta mahremiyeti, hasta memnuniyeti ve hasta-hekim iletişimi konuları hakkında bilgiler verildi. Eğitimde ayrıca Destek ve Kalite Hizmetler Müdür Yardımcısı Metin Altay, hasta ve hasta yakınlarından gelen yazılı ve sözlü bildirimler neticesinde dikkat edilmesi ve düzeltilip geliştirilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.