Fatih Erbakan Kocaeli’ye geliyor

Fatih Erbakan Kocaeli’ye geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Doktor Fatih Erbakan, Kocaeli’ye geliyor. Erbakan, YRP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 25 Mayıs’ta düzenleyeceği iftara katılacak.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Erbakan, 25 Mayıs Cumartesi günü akşamı YRP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından İzmit’te Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen iftara katılacak. YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras iftar tarihinin belli olmasının ardından il başkanlık divanı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile olağanüstü gündem toplantılarında bir araya geldi. Aras şunları kaydetti:
ERBAKAN CUMHURBAŞKANI OLACAK
 “Tüm kamuoyu çok iyi bilmektedir ki, artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidarda, Yeniden Refah iktidarıdır. Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç Cumhurbaşkanı, Erbakan olacaktır.”
YENİLMİŞ SAYILMAZ
YRP İl Başkanı Mehmet Aras, 19 Mayıs 1919’a dair ise şunları kaydetti:  “Bilindiği gibi şanlı Türk Milleti, Birinci Cihan Harbi’nde yenilmemiştir. Girdiği tüm cephelerde savaşı kazanmıştır. Lakin devletler hukukunun gereği olarak, müttefikleri savaşı kaybettiği için hükmen mağlup sayılmıştır. 
Amma bu büyük millet, devletler hukuku gereği yenilmiş sayılmış olsa da, “milletler ve tarihin hukukunun gereği olarak” asla kaybetmez, son kurşun atılmadan, son can verilmeden, son ocak sönmeden bu millet yenilmiş sayılamaz. Ve bu millet muhakkak kıyamet sabahına kadar da var olacaktır.
ATATÜRK DE MİLLİ GÖRÜŞÇÜDÜR
Bu bilincin yetiştirdiği bir kahraman olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan yüzyıl önce Anadolu’ya geçerek istiklal sancağını açmıştır. Çünkü o da bir mili görüşçüdür, ülkenin her alanda bağımsız ve lider ülke olmasının mücadelesini vermiştir. Daha düşmanı yurttan çıkarmamışken, Ankara’ da eğitim kongresini yapmıştır. Yeni neslin nasıl eğitileceği sorusuna cevap aramıştır. Gençliğin yetişmesine büyük önem vermiştir. Çünkü rahmetli Erbakan hocamızın da dediği gibi; bir milletin en büyük gücü imanlı evlatlarıdır. Allah, ona ve silah arkadaşlarına gani gani rahmet etsin.
Yeniden Refah Partisi, bu ülkeyi yeniden lider ülke yapmak için kurulmuş bir partidir. İnşallah 19 Mayıs’ın bağımsızlık ruhunu yeniden tesis etmek bize nasip olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.