Fatih Erbakan iftara katıldı

Fatih Erbakan iftara katıldı

Dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde yeni bir oluşuma giden ve teşkilatlarını kuvvetlendirmeye devam eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Antik Kapı’da gerçekleştirilen iftar programına başta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan olmak üzere, YRP İl Başkanı Mehmet Aras, YRP Genel Başkan Yardımcıları Zafer Emanetoğlu, Yücel Mollaismailoğlu, YRP Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, Bolu İl Başkanı Nurettin Aytar, Yalova İl Başkanı Mustafa Berber, Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, YRP İzmit İlçe Başkanı Musa Kahya, Genel Merkez Gençlik Kolları Yöneticileri, İl ,ilçe gençlik ve kadın kolları teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı.
YERLİ VE MİLLİ EKONOMİYİ İNŞA EDECEĞİZ
Fatih Erbakan yaptığı konuşmada,  “Evet, iktidar geldiği günden bu yana olumlu işler de yapmıştır. Mesela devletin her kademesinde bizim gibi alnı secdeye varan insanlar var, ama bununla beraber ekonomide de ciddi olumsuzluklar yaşandı. Hastaneler iyi konuma geldi ama insanlar aç, işssiz. Bugün Türkiye’nin yüzde 40’ının aldığı ücret hayatını idame ettirmeye yetmiyor, köyden erzak gelmese vatandaşımız aç kalacak. Sorunların çözümü bizde, Necmettin Erbakan hocamızın yolunda yerli ve milli ekonomiyi inşa edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.