FATİH DEVLET HASTANESİ: Diyaliz ünitesi hizmet vermeye başladı

FATİH DEVLET HASTANESİ: Diyaliz ünitesi hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz hafta tescil ve ruhsatlandırma işlemleri tamamlanan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi dün itibariyle alınan beş hasta ile hasta kabulüne başladı.

Geçtiğimiz hafta tescil ve ruhsatlandırma işlemleri tamamlanan ve Bakanlık tarafından verilen onay sonrasında, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi dün itibariyle alınan beş hasta ile hasta kabulüne başladı.
10 yatak kapasiteli olan Diyaliz Ünitesi, ilk etapta haftanın 6 günü sabah ve öğleden sonra seansları olmak üzere 2 Hekim, 1 Hemşire, 3 Diyaliz Teknikeri, 2 Temizlik Personeli ve 1 Şoför ile bölge halkına hizmet verecek. Hastalar hastaneye ait servis ile evlerinden alınıp tedavilerinin ardından tekrar servis ile evlerine bırakılacak.
HEDEFLERİMİZE İLERLİYORUZ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant; “. Palyatif bakım merkezi gibi özellikli birimleri bölge halkının hizmetine açarak koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bugün itibariyle de Diyaliz Ünitesinde hizmet vermeye başladık. Bundan sonra da Gebze Bölgesinin ihtiyacı olan özellikli birimleri açmaya devam edeceğiz. Diyaliz Ünitesinin tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyor, açılması için yoğun bir tempoyla çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.