Fatih Caddesi Şenlikleri başlıyor

Fatih Caddesi Şenlikleri başlıyor

  Çayırova Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Fatih Caddesi Şenlikleri 11.programı ile 23 Ağustos Cuma günü başlıyor.Sosyal...

 

 

Çayırova Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Fatih Caddesi Şenlikleri 11.programı ile 23 Ağustos Cuma günü başlıyor.

Sosyal ve kültürel anlamda birçok proje düzenleyerek ilçe halkının eğlence düzeyini artıran Çayırova Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Fatih Caddesi Şenlikleri ile Çayırova halkına eğlenceli günler yaşatacak. 3 gün sürek program çerçevesinde 23 Ağustos Cuma günü saat 21.30 da Ferhat Göçer konser alanında sahne alarak bir birinden güzel eserlerini çayırova halkı için seslendirecek. Festivalin 2. gün programı yine Fatih Caddesinde devam edecek. 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30 da sevilen sanatçı Rafet El Roman çayırova’lılar ile buluşacak. En güzel şarkılarını ilçe halkı için seslendirecek olan sanatçı ile unutulmaz anlar yaşanacak. 11. Fatih Caddesi Şenlikleri final programı 25 Ağustos Pazar günü saat 21.30 Fatih Caddesi konser alanında sanatçı Alişan konseri ile devam edecek. Geçen yıl 75 bin kişinin katılım gösterdiği Fatih Caddesi Festivaline bu yıl 3 günlük program içerisinde 100 bin katılımcının olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.