Farabi'ye ulaşım eziyet

Farabi'ye ulaşım eziyet

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME Başkanlığı Beylikbağı ile Darıca Farabi hastanesi arasında otobüs hattı oluşturulması için aldığı kararı...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME Başkanlığı Beylikbağı ile Darıca Farabi hastanesi arasında otobüs hattı oluşturulması için aldığı kararı neden uygulamıyor. Beylikbağı Ulus Mahallesi sakinlerinden Ebu Bekir Polat UKOME Başkanlığınca 28.02.2013 tarihinde Darıca Farabi Hastanesi ile Beylikbağı ve Yenikent mahalleleri arasında Belediye otobüs hattı oluşturulması için karar alındığını, Yenikent otobüs hattının hizmete girdiğini ama Beylikbağı Bölgesini için alınan kararın halen uygulanmadığını belirtti.

ALINAN KARAR UYGULANSIN

 

UKOME kararlarının olduğunu belirten gösteren Polat, “AKİM’den defalarca başvuru yaptım, Beylikbağı’ndan Farabi hastanesine gitmesi, gelmesi zor, 3 araç değiştiriyoruz. Hem zamanımıza hem paramıza yazık, üstüne yollarda eziyet çekiyoruz” dedi. Kolay ulaşımın herkesin en doğal hakkı olduğunu belirten Polat, UKOME kararı ortada, develi mevkiinden, Yeni Bağdat Caddesi güzergâhından devam eden otobüs hattı, Topçular ve Yaşardoğu Caddesi ile devam edip Ankara Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi üzerinden Ertuğrul Gazi ilkokulunun oraya varıyor. Aynı güzergâhtan dönüş yapıyor. Yetkililerden ricamız nasıl Yenikent mahallesine alınan karar sonrası bu hattı tesis ettiler ise, bir an önce Beylikbağı bölgesine de versinler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.