Farabi’den kreş açıklaması

Farabi’den kreş açıklaması

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Hastane kreşimiz geçmiş dönemlerden daha iyi hizmet anlayışı ile personellerinin teveccühünü kazanmış olup ilçemizin saygın kreşleri arasındaki yerini almıştır” denildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi hastane kreşi ile ilgili olarak açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamada, “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemize bağlı olarak Hastane personellerimizin çocuklarına yönelik olarak faaliyet gösteren kreş ve gündüz bakım evi hakkında bir takım medyada yayınlanan yalan ve maksatlı haber ile ilgili aşağıda belirtilen açıklamanın yapılması zarureti oluşmuştur. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanemize bağlı kreş ve gündüz bakım evimiz bu gün itibarı ile 48 kayıtlı öğrenci 1 sorumlu müdür, 3 Çocuk gelişimci öğretmen ve 2 personeli ile tam kapasite ile çalışmaya devam etmektedir.

 

“TERCİH EDİLMEYE BAŞLANMIŞTIR”

Hastane kreşimiz geçmiş dönemlerden daha iyi hizmet anlayışı ile personellerinin teveccühünü kazanmış olup ilçemizin saygın kreşleri arasındaki yerini almıştır. Ayrıca hastane dışı diğer kamu personelleri tarafından çocuklarının eğitimi için tercih edilmeye başlanmıştır. Kreşimiz hakkında işletilmediği için kapatılarak faaliyet göstermediği ve çeşitli asılsız, kötü amaçlı iddialarında yapıldığı haber sitesi ile ilgili olarak hastanemiz idaresince gerekli yasal işlemlerin başlatılması için ilgili mercilere suç duyurusunda bulanacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” denildi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.