Farabi’de önemli günler unutulmuyor

Farabi’de önemli günler unutulmuyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde "Dünya Anestezi Teknisyenleri/Teknikerleri Günü" dolayısıyla bir organizasyon düzenlendi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında yapılan kutlamaya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü de katılım sağladı.  Gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Anestezi ekibi, ameliyat öncesi, ameliyat süresince ve sonrasında takip aşamasında oldukça önemli bir görevi üstlenmektedirler. Anestezi; uzman hekimiyle, teknikeriyle, teknisyeniyle, hemşiresiyle bir ekip işidir ve bu ekip tüm diğer birimlerle de iş birliği içinde çalışır.

 

GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLDİ

Biz de, böyle hayati bir görevi üstlenen ekibimize bu özel günlerini kutlar, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eder, kendilerine hayatlarının her alanında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. Programdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden çalışanlar, böylesine önemli bir günde hastane yönetiminin yanlarında olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Bu özel günün anısına pasta kesildi ve ikramlarda bulunuldu.

 

manset-1-035.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.