Farabi’de önemli gün ve haftalar unutulmuyor

Farabi’de önemli gün ve haftalar unutulmuyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 21-28 Nisan Ebeler Haftası, 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü, 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle personellerine sürpriz hazırladı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerin önemli gün ve haftalarını kutlamaya devam ediyor. 21-28 Nisan Ebeler Haftası, 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü, 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle personellerine sürpriz hazırladı. Hastane Yönetim Ekibinin eksiksiz katıldığı organizasyonda; meslek hayatında 25. yılını dolduran hastane personellerine ‘Teşekkür Belgeleri’ takdim edildi. Kurumda da yapmış oldukları samimi, özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı kutlanıp kendilerine teşekkür edildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, hemşirelerin sağlığın korunması, geliştirilmesi ve herkese sağlık hedefine ulaşılmasında kilit insan gücü olduğunu belirterek, “Tarihi çok eski olan hemşirelik mesleği, insan sevgisi ile dolu, şefkatle ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu meslektir.

 

“ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR”

Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarında rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü ve şefkatli tutumlarıyla sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşmasında sağlık ekibinin temel taşıdır. Bu yüzden de tarih boyunca değerini ve saygınlığını korumuş kutsal bir meslektir. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarında rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü bir şekilde çalışmaları takdire şayandır. Özellikle bu covid sürecinde ailesinden sevdiklerinden ayrı kalıp gecesini gündüzüne katan siz değerli çalışma arkadaşlarımız için ne söylesek ne yapsak az kalır. Başta hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler gününü kutlar çalışma hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.  Başhekim Güneş’in hemşireler haftası için özel kaleme aldığı şiirini okudu. Organizasyon Türk Sanat Müziği Sanatçıları; Necdet Turhan, Resul Korkut, Ahmet Doğan ve Volkan Tuncel’in söylediği birbirinden güzel eserlerle devam edildi.

 

farabi-2-007.jpg

 

farabi-3.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.