Farabi’de Korona’dan ikinci şehit

Farabi’de Korona’dan ikinci şehit

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Uzman Doktor Kenan Alioğlu koronavirüsten hayatını kaybetti. Hastanede 2020 yılının aralık ayında da Doktor Mehmet Karakum virüsten ötürü hayatını kaybetmişti

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü doktoru Uz. Dr. Kenan Alioğlu koronavirüsten vefat etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüsten ikinci doktor kaybı yaşandı. Hastanede ilk kayıp geçen sene aralık ayında Doktor Mehmet Karakum’un vefatı ile yaşanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve entübe edilen Uz. Dr. Kenan Alioğlu da, hayatını kaybetti. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü doktoru Alioğlu’nun tedavisi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürdürülüyordu.

 

 MARMARA’YA SEVK EDİLMİŞTİ

 Dr.Kenan Alioğlu'nun koronavirüs aşısı olmadığı da gelen bilgiler arasında. Meslektaşlarının ısrarına rağmen kesinlikle aşı yaptırmayacağını belirtmesinin ardından Korona’ya yakalanan 43 yaşındaki doktor Alioğlu sevk edildiği Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

 

GÜNEŞ: ÇOK ÜZGÜNÜZ

 Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş, Alioğlu’nun vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Hastane olarak koronadan iki doktorumuzu kaybettik. Çok üzgünüz. Merhumun ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

 

YARIN DEFNEDİLECEK

 Öte yandan Uzman Doktor Kenan Alioğlu için yarın (18 Eylül Cumartesi) saat 14.00’te 2011 yılından bu yana görev yaptığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlenecek. Alioğlu ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ise İzmit Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.