Farabi’de hastaları ziyaret etti

Farabi’de hastaları ziyaret etti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan yoğun bir tempoda belediye çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelerek hasbihal eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek hastalara ve ailelerine moral vererek hayır duası aldı. Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Bıyık, ihtiyaçlarını sorarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Darıcalı vatandaşlarla gönül bağının olduğunu kaydeden Başkan Bıyık, “Sizin derdiniz bizim de derdimiz. Bizler hep birlikte büyük Darıca ailesiyiz. Darıcalılarla aramızda gönül bağımız var. Her zaman bir araya gelerek dertlerinizi paylaşacağız. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah” diye konuştu. Barış Ayarbiyik,-farabi’de-hastalari-ziyaret-etti-(1).jpgbiyik,-farabi’de-hastalari-ziyaret-etti-(2).jpgbiyik,-farabi’de-hastalari-ziyaret-etti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.