Farabi’de bayramlaşma sevinci

Farabi’de bayramlaşma sevinci

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ramazan Bayramı unutulmayarak bayramın manevi atmosferi hastane personelleri, hasta ve hasta yakınlarıyla kutlandı.

Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Hastane Yönetimin katılımıyla Ramazan Bayramı ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette hastanede görev yapan nöbetçi personel, tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile bayramlaşıldı. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara; hasta-hasta yakınları ve hastane personelleri ile tek tek bayramlaşarak görev başında ki sağlık personellerine de kolaylıklar diledi.  Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Bizler hastane yönetimi olarak bu özel günde sağlık personellerimizin Ramazan Bayramını kutlamak ve bu manevi günlerde yanlarında olmak istedik.

 

“BİR AİLEYİZ VE BİR ARADAYIZ”

Personellerimize özellikle tüm dünyayı saran Kovid-19 salgını dönemindeki mücadelede verdikleri özverili çalışmalardan ve üstün gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Biz Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bir aileyiz ve bir aradayız. Şuanda hastanemizde ve tüm sağlık kuruluşlarında yatan, tedavi gören hastalarımızın bir an önce sağlığına kavuşmalarını temenni eder, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileriz” ifadeleri kullanıldı.  Yapılan bu bayramlaşma ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren hasta hasta yakınları ve hastane çalışanları teşekkürlerini ilettiler.

 

farabi-2-006.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.