Farabi’de ara karne değerlendirme toplantısı

Farabi’de ara karne değerlendirme toplantısı

 Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Ayhan Aktaş Hastane idarecileri ve Birim Sorumluları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı...

 

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Ayhan Aktaş Hastane idarecileri ve Birim Sorumluları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptılar. Başhekim Yrd. Op dr. Hüseyin Kayacı, Dr. Nihat Üstüner, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şükran Fil, Hastane Kalite Koordinatörü Âdem Kara Müd Yard. Gülseren Yandık ve birim sorumlularının katıldığı toplantıda; Kocaeli Gn. Sekreterliğince yapılan 6 aylık ara karne değerlendirmelerini birim sorumluları ile paylaşıldı.

Yönetici /Başhekim Uza. Dr. Ayhan Aktaş,  ’’Sağlık hizmet sunumu bazında Gn. Sekreterliğimiz tarafından yapılan Ara Karne değerlendirmeleri olumlu olmuştur.  Gn. Sekreterimiz Dr.Hasan Aydınlık tarafından hastanemize gönderilmiş teşekkür mesajını sizlere ileterek paylaşmak istiyorum. Halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için gösterdiğimiz gayretler devam edecektir. Sağlık Hizmet sunumu ekip işidir. Farabi ailesi üyeleri olarak şu zamana kadar yapılan değerlendirme sonucunda elde ettiğimiz başarı tüm çalışanlarımızın başarısıdır. Bu gün 3 arkadaşımıza sunduğumuz teşekkür plaketi tüm çalışanlarımız için geçerlidir. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum ‘’dedi.

 

 Ameliyathane Sorumlusu Nazan Bulut Ameliyathane ve Strilizasyon hizmetlerinin eksiksiz ve sorunsuz yürütülmesi konusunda, Enfeksiyon Hemşiresi Döndü Kubat hastanedeki atık ayrıştırma yönetiminde %100 başarı sağlayarak çevre yönetimi tarafından hastanemizin teşekküre layık görülmesi konusunda, FTR-KDC-Gögüs Cer-Cildiye –Plastik Cerrahi Sorumlu Hem. Aynur Aksoy hastalar tarafından en fazla teşekkür alan servis ve eksiksiz doldurulan hasta dosyası oranı %100 olması konularında gösterdikleri başarıları nedeniyle yönetim tarafından plaketle ödüllendirildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.