Farabi Gebe Okulu hizmet vermeye başladı

Farabi Gebe Okulu hizmet vermeye başladı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu; Pandemi nedeniyle ara verdiği eğitimlerine covid-19 tedbirlerine uyarak yeniden hizmet vermeye başladı.

Ocak ayı grubunda toplam 2(iki) anne adayına verilen eğitimlerde; gebeliğin oluşumu ve fizyolojisi, fetüsün anne karnında ki gelişimi, gebelikte sık görülen rahatsızlıklar ve baş etme yöntemleri, gebelikte sağlıklı yaşam, gebelikte tanı yöntemleri ve tarama testleri, gebelikte enfeksiyon hastalıkları ve aşılama, hastane hazırlığı ( doğum çantası hazırlama, beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütü faydaları ve yeni doğan bebek bakımı konularında eğitim verildi.

SERTİFİKALAR VERİLDİ

Hastane Yönetimi tarafından kursiyerlere hastane isminin ve bilinçli anne sağlıklı bebek yazan farkındalık oluşturacak bileklikleri ve sertifikaları da verildi. Bebeklerini kucaklarına aldıklarında neler yapacakları konusunda da eğitim alan anne adayları daha bilinçli olduklarını dile getirdiler. Anne adayları böylesine bir hizmeti sundukları için hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.  İletişim Bilgileri: Adres: Fevziçakmak Mah, Dr. Zeki Acar Cd. No:62, Darıca/Kocaeli (3.Kat Gebe Eğitim Sınıfı)

Haber: Hanifi SURUN

 

okul-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.