Farabi Devlet Hastanesi'nden gazetemize teşekkür

Farabi Devlet Hastanesi'nden gazetemize teşekkür

 Darıca Farabi Devlet Hastanesi e-posta yoluyla gazetemize gönderdiği mektupta, "hastaların Farabi hastanesine ulaşım zorluğunu" gündeme getirerek sağlık...

 

Darıca Farabi Devlet Hastanesi e-posta yoluyla gazetemize gönderdiği mektupta, "hastaların Farabi hastanesine ulaşım zorluğunu" gündeme getirerek sağlık hizmeti alma hakkını kolaylaştırdığımız için teşekkür etti. Gebze Haber Gazetesi olarak, son dönemde yaptıkları başarılı çalışmalar ile bu jestlerinden dolayı Başhekim Uzm. Dr. Ayhan Aktaş başta olmak üzere Hastane yönetimine teşekkür ederiz.

İşte O mektup;  “Değerli Gebze Haber Gazetesi Mensupları

 

Hastanemiz hizmetinden yararlanmak isteyen hastalarımızın hastanemize ulaşım zorluğu yaşamaları bize yansıyan şikâyetler doğrultusunda sık sık gündemimizde yer alan bir konuydu.  Halkın sesi olmayı amaç edinmiş siz değerli basın mensupları yaptığınız yayınlarınızla konuyu gündeme getirmiş,  halkımızın madden ve manen yaşadığı zorlukları ve sağlık hizmeti alma hakkını kısmen kolaylaştırmış bulunuyorsunuz. Aynı şekilde, Darıca Farabi Hastanesi olarak hizmetlerimizin halkımıza aktarılması, halkımızın bilgilendirilmesi hususundaki göstermiş olduğunuz duyarlılığınızla desteğinizi hiçbir zaman eksik etmeyerek her zaman yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. En kaliteli hizmeti hak eden halkımıza hak ettikleri en iyi hizmeti sunmaya gayret eden biz Farabi Devlet Hastanesi bu zamana kadar yapmış olduğunuz tüm katkılarınızdan dolayı tüm gazete çalışanlarınıza teşekkürü borç biliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.