Falçata ile yaralayıp silahla kovaladı!

Falçata ile yaralayıp silahla kovaladı!

İzmit’te yaşanan olayda, tartıştığı kişiyi boğazından falçata ile yaralayan ve sonrasında silahla kovalamaya başlayan saldırgan, o esnada bölgede devriye gezen sivil polis ekipleri tarafından yakalandı. O anlar ise bir vatandaş tarafından kaydedildi

İzmit İnönü Caddesi’nde dün akşam saatlerinde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. İddialara göre aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu ileri sürülen ve isimleri öğrenilemeyen  2 kişi, yol üzerinde birbirleri ile tartışmaya başladı. Tartışma esnasında  taraflardan biri  üzerinde taşıdığı falçatayı çıkartıp, tartıştığı kişinin boğazına dayadı.  Bu esnada  tartıştığı kişiyi tehdit eden öfkeli saldırgan, bir anda  falçata ile tartıştığı kişiyi boğazından yaraladı. 

 

GÖZALTINA ALINDI

Olayda yaralanan  vatandaş, can havli ile  saldırganın elinden kurtulup kaçmaya çalışırken, daha da öfkelenen  saldırgan belindeki silahı çıkartarak  yaralıyı kovalamaya başladı. Bu esnada bölgede devriye gezen  bir polis ekibi, saldırgana müdahale ederek gözaltına aldı.  Olayda hafif yaralanan vatandaş ise hastaneye kaldırılarak  tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan dehşet anları ise bir vatandaş tarafından an be an  cep telefonu ile kayıt altına alındı.

 

dehset-6.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.