Fahri Örengül: Biz baraj yaparız siz boru döşersiniz

Fahri Örengül: Biz baraj yaparız siz boru döşersiniz

 İSU’nun ikinci olağan genel kurulunda konuşan CHP’li Fahri Örengül, teahhüt edilen barajların bitirilmediğini belirterek, “Biz baraj yaparız,...

 

İSU’nun ikinci olağan genel kurulunda konuşan CHP’li Fahri Örengül, teahhüt edilen barajların bitirilmediğini belirterek, “Biz baraj yaparız, siz boru döşersiniz” dedi.

 

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı ikinci olağan genel kurulu dün Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 2014 yılı performans teklifinin görüşülürken söz alan CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, “Yuvacık Barajı’na sadece boru döşendi. Bu da aklıma şunu getirdi. Biz baraj yaparız, siz boru döşersiniz. Gönül isterki başka barajlar yapılsında bu işler çözülsün. Performans programına tam not vermiyoruz. Biz performans programını yetersiz buluyoruz. İSU’nun tüm çalışanlarına hakkımızı helal ediyoruz” dedi.

BÜTÇENİN GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANMIYORUM
2014 yılı gelir gider bütçesi görüşülürken söz alan CHP’li Fikret Gökmen, “Ben bütçenin tam olarak gerçekleşeceğine inanmıyorum. Ayrıca araç kiralamaları benim çok dikkatimi çekiyor. Benim bildiğim araç bin liraya kiralanıyor. Yasal giderlerin 4 milyon 7800 lira olması da çok dikkatimi çekiyor. Sadece mahkeme harçları 3 milyon lira. Bana göre büyük bir rakam. Yatırımlara 844 milyon dendi. Ama hiç düşündünüz mü bu kaynak nereden geliyor” diye sordu. İSU Genel Müdürlüğü 2014 yılı mali gelir gider bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.