Facia olmadan önlem alın!!!

Facia olmadan önlem alın!!!

 Gebze Hacı Halil Mahallesi 1218 sokakta bulunan elektrik trafosundan bir binaya çekilen yüksek gerilim hattının sokak ortasından geçmesine vatandaşlar...

 

Gebze Hacı Halil Mahallesi 1218 sokakta bulunan elektrik trafosundan bir binaya çekilen yüksek gerilim hattının sokak ortasından geçmesine vatandaşlar tepki göstererek, “Bir facia olmadan yetkililer bir önlem alsınlar” dediler.

Gebze PTT Başmüdürlüğü arka tarafında bulunan elektrik trafosundan karşı binaya çekilen yüksek gerilim hattın sokak ortasında duruyor. Konuyla ilgili dün gazetemizi arayan vatandaşlar, “Birkaç gündür 1218 sokakta bulunan bir iş merkezinin elektrik sorunu var. Sorunla ilgili olarak önceki gün SEDAŞ ekipleri buraya gelerek buradaki trafodan kaynaklanan bir sorun olduğunu belirttiler. Ardından SEDAŞ ekipleri burada buluna elektrik trafosundan iş merkezine yüksek gerilim hattı çektiler. Hattın bu şekilde sokak ortasında mı olacağını sorduğumuzda SEDAŞ yetkilileri ‘Bir şey olmaz’ diyerek gittiler” diye konuştular.

HER GÜN BİNLERCE İNSAN GEÇİYOR

 

Gebze’nin en işlek sokaklarından biri olduğunu belirten vatandaşlar, “ Her gün bu sokaktan binlerce insan geçiyor. Daha geçtiğimiz ay yine bu sokakta bir elektrik trafosu patlamış yangın çıkmıştı. Yüksek gerilim enerjisi olan bir kablonun böylece sokak ortasından geçmesi büyük tehlike oluşturuyor. Başta SEDAŞ yetkilileri ve diğer yetkililerin bir felaket olmadan bu sorunla ilgili biran önce önlem almaları bekliyoruz” yönünde görüş belirttiler. Vatandaşlarla görüştüğümüz sırada çocukların yüksek gerilim hattının üzerinden geçip oyun oynadıklarını görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.